Gili ketaus keptuvė su nuimama rankena Brizoll 26cm

  • Gili ketaus keptuvė su nuimama rankena Brizoll 26cm

    Pilnai paruoštas naudojimui ir nereikalauja papildomo išdeginimo.

    Prekių grupė
    Keptuvės
    Skersmuo
    26 cm
    Tinka viryklėms:
    Pritaikyta visų tipų viryklėms. Idealiai tinka naudoti ant atviros ugnies ir ant laužo
    Medžiaga
    Ketaus
    Tipas
    Gilios keptuvės
    Prekės ženklas
    Brizoll
    Serija
    Optima
    Papildoma informacija
    Su nuimama medine rankena
    Gamintojas
    Brizoll
  • Gili Ketaus keptuvė Brizoll "Optima" 26 cm

    Prekių išmatavimai:

    Skersmuo - 26 cm,

    Aukštis - 6.55 cm,

    Svoris - 2.39 kg,

    Tūris - 2.71 L

    Dugno storis - 4.5mm

    Sienelės storis - 3.5 mm

    Pilnai paruoštas naudojimui ir nereikalauja papildomo išdeginimo.

    Pritaikyta visų tipų viryklėms.   

    Medžiaga – Ketus

    Brizoll Optima“ yra geriausias pagal savo kainų kategoriją, pagaminti iš modernių medžiagų. Bendrovė kaip pagrindą pasirinko karščiui atsparų ketaus, dėl kurio paviršius greitai ir tolygiai įkaista ir ilgą laiką palaiko temperatūrą. Ergonomiška guminė rankena suteikia patogų sukibimą ir patogų naudojimą.Į keptuvę Leidžiama naudoti ant bet kokio paviršiaus. Dėl storo dugno atsiranda viryklės poveikis - šiluma pasiskirsto kiekviename kampe, į blyną patenka iš visų pusių. „Brizoll Optima“ leidžiama naudoti bet kokiam nerūgščiam maistui kepti.
    Apžvalgų vartotojai kalba apie nuostabias keptuvės savybes: jums reikia dažniaukepti ant jo yra blynų, kad susidarytų storas nelipnus aliejaus sluoksnis. Tada maistas neprilimpa, jis įgauna unikalų skonį ir aromatą.


    "Ketaus keptuvės puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Ketaus keptuvėje kepamų produktų nebūtina dažnai maišyti. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.

    Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai

    Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas."

  • Rekvizitai

    MB "Grofa UA"

    Įmonės kodas 304864874

    PVM mokėtojo kodas LT100012320719

    A/s LT537180300002462631

    AB Šiaulių bankas

    Tel.+37063713444

    El. paštas. info@ulpr.lt

    Kirtimų g. 47 , Vilnius LT-02244