Gili ketaus keptuvė su nuimama rankena Biol 24 cm

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 1599
    2300 Sutaupykite 701
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    • Šią prekę galima įsigyti mūsų parduotuvėje: Ateities g. 10A, Vilnius
    • Užduokite klausimą apie produktą: +37064814115

      

    • Greitas pristatymas!  (užsakius iki 17 valandos. Užsakymai po 17 valandos bus išsiųsti sekančią dieną)
    •  Pristatymas 1-2 darbo diena (-os)
    Į krepšelį 
    Prekių grupė
    Keptuvės
    Skersmuo (cm):
    24 cm
    Aukštis, cm
    5,8
    Suderinami viryklių tipai
    Pritaikyta visų tipų viryklėms
    Pagaminta iš
    Ketaus
    Dangtis komplekte
    Nėra
    Tipas
    Gilios keptuvės
    Komplektacija
    Su nuimama medine rankena
    Gamintojas
    Biol
    Šią prekę galima įsigyti mūsų parduotuvėse:
    Ateities g. 10A, Vilnius
  •  Gili ketaus keptuvė su nuimama rankena Biol 24 cm

     Prekių išmatavimai:

    Skersmuo - 24 cm, Aukštis - 5,8 cm, Svoris - 2,42 kg,

    Dugno skersmuo - 20 cm

    Dugno storis - 4 mm

    Sienelės storis - 3,5 mm

    Suderinami viryklių tipai - Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika

    Medžiaga - Ketus


        


     Ketaus indai puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Ketaus keptuvėje kepamų produktų nebūtina dažnai maišyti. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.

    Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai

    Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas.

    EKSPLOATAVIMO INSTRUKCIJA
    Ketaus indai be dangos pagaminti iš natūralių ekologiškai švarių medžiagų. Ketus yra vienas iš geriausių ir tinkamiausių medžiagų indų gamybai. Tokie indai gali būti ilgai kaitinami aukštose temperatūrose, neišskiria toksinių medžiagų, ilgai išlaikantys šilumą, praktiški ir pasiruošę tarnauti Jūsų virtuvėje dešimtmečiais.

    Ketaus indai be dangos tinkami keptų ir troškintų patiekalų gamybai visų tipų viryklėse.

    NAUJŲ NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI

    1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba indų plovimo šepetį be metalinių šerelių. Nusausinti.

    2. Į indą įberti valgomosios druskos ir kaitinti 10-20 min., ją maišant.

    3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.

    4. Vėl įkaitinti indą labiau nei 100⁰C ir vidinę indo pusę ištepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

    NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PRIEŽIŪRA

    1. Nepalikite paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.

    2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama ne naudoti šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

    3. Neplauti ketaus indų indaplovėse.

    4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.

    5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas, indai ir toliau bus tinkami maisto ruošimui: aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

    TINKAMAI NAUDOJAMI KETAUS INDAI ILGAM TAPS JŪSŲ MAISTO RUOŠIMO PADĖJĖJAIS!

    KETUS (liaudiškai špižis ar špyžius) indai pasižymi ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka intensyviai naudoti. Nebijo prisilietimo su kitais metalais, taip pat yra neįtikėtinai atsparus. Ketaus indai ilgai palaiko šilumą, todėl šio metalo indai puikiai tinka kepimui, troškinimui bei tirštų padažui gaminimui. Šie indai Jūsų ruošiamam maistui neleis pridegti, staigiai atšalti ar prarasti maistingąsias medžiagas. Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami visų tipų viryklėms: nuo tradicinės iki indukcinės, taip pat orkaitėse ar netgi gamtoje ant laužo. Dėka ketaus, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.  

  • Rekvizitai

    UAB "Ukrainos ir Lietuvos prekybos rūmai"

    Fizikų g. 16-33, LT-08448 Vilnius
    Įmonės kodas 303914445
    A/s LT21 7300 0101 4274 6818
    AB Swedbank
    Tel.+37065206641
    El.p. info@ulpr.lt