Gili ketaus keptuvė Biol 28 cm (su dangčiu keptuve)

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 3399

    Greitas pristatymas! (užsakius iki 15 valandos. Užsakymai po 15 valandos bus išsiųsti sekančią dieną)

    Užduokite klausimą apie produktą: +37063713444

    Užduokite klausimą apie produktą: +37063713444

    Į krepšelį 
    Prekių grupė
    Keptuvės
    Skersmuo (cm):
    28 cm
    Tinka viryklėms:
    Pritaikyta visų tipų viryklėms
    Pagaminta iš
    Ketaus
    Dangtis komplekte
    Yra
    Tipas
    Gilios keptuvės
    Papildoma informacija
    Su dangčiu keptuve
    Gamintojas
    Biol
  • Gili ketaus keptuvė Biol 28 cm (su dangčiu keptuve)

    Prekių išmatavimai:

    Skersmuo - 28 cm, Aukštis - cm, Svoris - kg,

    Dugno skersmuo - cm

    Dugno storis - 4 mm

    Sienelės storis - 3,5 mm

    Suderinami viryklių tipai - Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika

    Medžiaga - Ketus

     

    Ketaus indai puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Ketaus keptuvėje kepamų produktų nebūtina dažnai maišyti. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.

    Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai

    Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas.

     

     

    KETUS (liaudiškai špižis ar špyžius) indai pasižymi ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka intensyviai naudoti. Nebijo prisilietimo su kitais metalais, taip pat yra neįtikėtinai atsparus. Ketaus indai ilgai palaiko šilumą, todėl šio metalo indai puikiai tinka kepimui, troškinimui bei tirštų padažui gaminimui. Šie indai Jūsų ruošiamam maistui neleis pridegti, staigiai atšalti ar prarasti maistingąsias medžiagas. Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami visų tipų viryklėms: nuo tradicinės iki indukcinės, taip pat orkaitėse ar netgi gamtoje ant laužo. Dėka ketaus, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.